(Online) marketing en communicatiebureau voor 50+

Communicaatieexpert

Bellen of mailen

Femke is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:30.
Bel vrijblijvend: 088-1155649

Marketing- en communicatiebureau voor de 50+ doelgroep

Seniorenmarketing is een vak apart, want waar vind je de 50+ doelgroep en hoe bereik je ze? Daar komt kan full-service (online) marketing- en communicatiebureau Kommunikaasje om de hoek. Wij hebben deze doelgroep gezocht, gevonden en bereikt.

De 50+ doelgroep bestaat uit zo'n 40% van alle Nederlanders. Een enorme doelgroep dus, die voor het beste resultaat echt opgesplitst moet worden.

Wat zijn onze bevindingen over deze doelgroep:

  • Kapitaalkrachtig
  • Vrouwen beheren het geld
  • Kritisch
  • Kwaliteitsgericht
  • Eisen goede service
  • Gemiddeld merktrouw
  • Gebruiken traditionele media
  • Gebruik sociale media groeit snel
  • Gebruik internet groeit snel
  • Te segmenteren op o.a.: levensfase, levensstijl, generatie, gezondheid en inkomen

Vanzelfsprekend is elke segmentatie weer anders. Wij helpen je graag om de doelgroep te overtuigen van jouw product of dienst.

Waarom speciale (internet) marketing voor 50+?

Van al het vermogen in Nederland heeft de groep 50+ maar liefst 80% in het bezit. Oneerbiedig gezegd... hier valt wat te verkopen of leveren. Bovendien wordt deze groep nog steeds grotendeels genegeerd. Verbijsterend!

Heb je een goed product of dienst gericht op de vijftigplusser? Dan is snel succes haalbaar zolang je deze doelgroep serieus neemt. Wij helpen je om jouw boodschap aansprekend over te brengen.

Full-service marketing van concept tot uitvoering

Jouw specialiteit en passie ligt bij het wel en wee van je product of service. Vertel ons wat jou zo uniek maakt en wij nemen je al het werk rondom (online) marketing en communicatie uit handen. Wij regelen het contact met de drukker en websitebouwer. We beheren je advertenties, bedenken nieuwe campagnes en plaatsen namens jou berichten op Facebook. Kommunikaasje is een full-service (online) marketing- en communicatiebureau. Dat merk je meteen.

Onze ervaring met seniorenmarketing

Wij hebben als full-service (online) marketing- en communicatiebureau de nodige ervaring opgedaan met deze doelgroep. Zo hebben wij een klant die levensverhalen schrijft en  zich specifiek richt op kapitaalkrachtigere 50+'ers. Na het testen van verschillende (online) platformen hebben we behoorlijk snel een goede marketingmix van kanalen en type boodschap gevonden. Op basis van onze ervaring kunnen we stellen dat ze waarde hechten aan authenticiteit, herkenning, begrip en beschaafde humor. Geschreeuw en onduidelijkheid wekt juist irritatie op. Wij zetten deze kennis ook graag in voor jouw product of service.

Kaastijd
Gebit-tandarts-marketing

Drachten

Ons kantoor ligt centraal in Drachten, maar wij werken door heel Nederland. Bel of mail ons en leg jouw situatie aan ons voor. Wij stappen met plezier in de auto om samen kaas te eten. Vrijblijvend natuurlijk. Laat de afstand dus geen belemmering zijn, want het eindresultaat telt.