(Online) marketing voor accountants

Communicaatieexpert

Bellen of mailen

Femke is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:30.
Bel vrijblijvend: 088-1155649

Online marketing voor accountants

De tijd dat accountants met alleen mond-tot-mond-reclame nieuwe klanten vond, is definitief voorbij. De concurrentie is gegroeid en ook accountants moeten aan de bak met (online) marketing en communicatie. Gelukkig ligt er een wereld aan mogelijkheden om effectief klanten te werven.

Het start met een sterke marktanalyse. Wie zijn jouw klanten, waar zijn zij en welk probleem los je voor hen op? Daarna formuleer je een duidelijke boodschap waarmee je klanten overtuigt om voor jou te kiezen en alle andere accountants links te laten liggen. Tot slot komt de uitvoering, waarin je jouw gehele concept in concrete middelen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe website, een krachtige Facebookcampagne of door je lokale zichtbaarheid te vergroten met sandwichborden langs de weg. Kommunikaasje helpt jou ook met jouw online marketing. Denk bijvoorbeeld aan:

Website optimalisatie
E-mail marketing
AdWords
Social media marketing

Review beheer
Conversie optimalisatie
Webcare
En meer...

Waarom (internet) marketing voor accountants?

  • Meer inzicht in je doelgroep
  • Uitstekende online vindbaarheid
  • Converterende advertenties
  • Beheer online reacties van cliënten
  • Vestig je naam als autoriteit
  • Meer opdrachten voor de accountants in je bedrijf

Full-service marketing van concept tot uitvoering

Je hebt het druk. Je specialiteit en passie ligt bij de correctie afhandeling van de financiële administratie en het spotten van kansen voor ondernemers. Onze specialiteit ligt bij het ontzien van onze klanten. Daarom hoef je niet langer zelf naar de drukker, websitebouwer of adverteerder. Of nieuwe campagnes bedenken, Facebook onderhouden en meer. Kommunikaasje is een full-service marketing- en communicatiebureau. Wij nemen accountants alles uit handen. Nou ja, alles waar je geen zin, tijd of expertise in hebt. 

Onze ervaring met accountants

Wij hebben onder andere intensief samengewerkt met accountants in de Randstad die gespecialiseerd waren in belastingadvies. Zowel voor particulieren als voor ondernemers. Dankzij ons SEO-advies en intensief linkbuilden hebben wij de partij uit de Randstad op veel locaties en belangrijke termen in de top 3 gekregen. De klantengroei was enorm. Slimme inzet van Facebookadvertenties bleek ook erg goed te werken. Het duurde even voor we de ideale en rendabele mix hadden. Deze ervaring en meer nemen wij mee naar jouw accountantskantoor.

Kaastijd
Gebit-tandarts-marketing

Drachten

Wij houden kantoor in het hart van Drachten, maar werken door heel Nederland, dus je kunt altijd een beroep op ons doen. Wij stappen met plezier in de auto om samen kaas te eten. Vrijblijvend natuurlijk. Laat de afstand dus geen belemmering zijn, laat het gewenste resultaat jouw keuze bepalen.