- Communicatiebureau in Kampen -

Communicaatieexpert

Bellen of mailen

Femke is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:30.
Bel vrijblijvend: 088-1155649

Communicatieadvies en uitvoering in Kampen

Kommunikaasje is een full-service communicatiebureau. Als onderneming in Kampen kun je nu op één plek terecht voor specialisten uit verschillende disciplines. Wij staan met enthousiasme al onze klanten bij op het gebied van communicatie en marketing, bovendien ontwikkelen wij de communicatiemiddelen zelf. Van logo en websiteontwikkeling tot advertentiebeheer en creatie.

Bij het ontwikkelen van een creatief concept en de uitwerking daarvan is een goede samenwerking erg belangrijk. Het is onze taak om jouw ideeën te verrijken en vervolgens te vertalen naar effectieve communicatiemiddelen die de doelgroep bereikt en op de gewenste wijze beïnvloed. Het is voor ons onbelangrijk welke organisatie ons om ondersteuning vraagt. Wij zien een mooie uitdaging in zzp-ers en multinationals.

Onze reputatie als full-service communicatiebureau groeit snel en daar zijn wij trots op. Er is voor ons daarom niets belangrijker dan een klant tevreden maken om zodoende ons goede reputatie te behouden. Daarom hopen wij dat je ons het vertrouwen geeft om je te helpen om jouw communicatiedoelstellingen te realiseren. Wanneer spreken we af om over de kernvragen te sparren; welke doelgroep wil je bereiken en hoe wil je tot die doelgroep doordringen?

Wij hadden de eer om onder andere samen te werken met

Effectief communicatiebureau

Wij hebben communicatieadviseurs die je graag vergezellen op de reis door communicatie- en marketingland. Communicatiebureau Kommunikaasje pakt met evenveel plezier deeltaken als de gehele communicatie van jouw organisatie op. Onze expertises zijn divers. Zowel offline als online kennen wij de weg. Probeer het gerust! Voor je het weet bespreken we de mogelijkheden bij jouw op kantoor in Kampen of omgeving: 088-1155649.

Communicatie vraagstukken

Communicatievraagstukken kunt je rustig bij ons op tafel leggen. Ons team van vormgevers, marketingexperts en tekstschrijvers /copywriters zetten graag hun schouders onder jouw organisatie. Alle benodigde kwaliteiten in combinatie met werkplezier maakt Kommunikaasje de beste keuze om jouw communicatievraagstuk toe te vertrouwen. Zoek niet langer naar losse experts, wij hebben ze onder 1 dak. Daardoor is de uitkomst altijd hoger dan de som der delen.

Creatieve concepten

Communicatiebureau Kommunikaasje kan bogen op veel ervaring voor wat betreft het bedenken van creatieve concepten en communicatie-oplossingen voor organisaties. Met plezier doen wij een beroep op onze ervaring om ook jou in Kampen als klant verder te brengen. Wij zijn breed inzetbaar en vullen probleemloos marketingstrategieën in met creatieve concepten die verassen en werken. Originaliteit is daarbij geen doel, maar wel een favoriet middel van ons.

Kaastijd

Wij kunnen je ook van dienst zijn met:

Kampen

Wij houden kantoor in hartje Drachten, maar wij werken door heel Noord Nederland, dus je kunt altijd een beroep doen op ons communicatiebureau. Wij happen met plezier een blokje kaas met je. Vrijblijvend natuurlijk. Waar je ook gevestigd bent, laat de (kleine) afstand dus geen belemmering zijn, laat het gewenste resultaat jouw keuze bepalen.

Iets vieren met Kommunikaasje

Bij communicatiebureau Kommunikaasje werken we allemaal voor ons plezier. Vanuit dat perspectief kun je ook op ons vertrouwen. Want succes wordt behaald met enthousiasme, inzet en een stap harder lopen dan de rest. Plezier in het werk staat daar garant voor. Daarom zullen we ook stilstaan bij momenten dat er mijlpalen gehaald worden en vinden we het leuk om dat met een goed glas wijn en een lekker kaasplankje te vieren. Graag willen wij met je afspreken in Kampen om te laten zien dat wij al kaas gegeten hebben van succes.

3 communicatieve vaardigheden waarover ALLE managers dienen te beschikken

– Communicatiebureau in Kampen – Bellen of mailen Femke is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:30.Bel vrijblijvend: 088-1155649 Communicatieadvies en uitvoering in Kampen Kommunikaasje is een full-service communicatiebureau. Als onderneming in Kampen kun je nu op één plek terecht voor specialisten uit verschillende disciplines. Wij staan met enthousiasme al onze klanten bij op…
Verder lezen

3 marketingtips voor het MKB op sociale media

– Communicatiebureau in Kampen – Bellen of mailen Femke is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:30.Bel vrijblijvend: 088-1155649 Communicatieadvies en uitvoering in Kampen Kommunikaasje is een full-service communicatiebureau. Als onderneming in Kampen kun je nu op één plek terecht voor specialisten uit verschillende disciplines. Wij staan met enthousiasme al onze klanten bij op…
Verder lezen