- Communicatiebureau in Winschoten -

Communicaatieexpert

Bellen of mailen

Femke is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:30.
Bel vrijblijvend: 088-1155649

Communicatieadvies en uitvoering in Winschoten

Kommunikaasje is een full-service communicatiebureau. Wij maken een einde aan de zoektocht van ondernemers naar specialisten in verschillende disciplines. Bij ons vind je deze specialisten onder 1 dak. Wij staan je bij met alle communicatie- en marketingactiviteiten, inclusief de communicatiemiddelen. Van logo en huisstijl, visitekaartjes, folder, advertentie, belettering, webdesign, beursstand, evenement of een combinatie.

Bij communicatie is een goede samenwerking erg belangrijk. Het is aan ons om jouw wensen te koppelen aan onze expertise en dit vervolgens te vertalen naar een uitmuntend resultaat. Het maakt daarbij niet uit of je een startende ondernemer bent of een bedrijf met lange geschiedenis.

Onze groeiende reputatie als full-service communicatiebureau koesteren wij. Daarom is jouw tevredenheid voor ons het uitgangspunt. Wij helpen je om je communicatiedoelstellingen te realiseren. Daarbij staan de volgende vragen centraal; welke doelgroep wil je bereiken en hoe wil je tot die doelgroep doordringen.

Wij hadden de eer om onder andere samen te werken met

Effectief communicatiebureau

Op het gebied van communicatie kun je altijd een beroep doen op communicatieadviseurs van communicatiebureau Kommunikaasje. Wij pakken net zo lief deeltaken als de algehele communicatie op. Wij hebben kaas gegeten van offline als online communicatiemiddelen. Je bent geen nummer voor ons en je krijgt onze volledige aandacht vanaf het moment dat je bij ons de telefoon laat overgaan. Probeer het gerust! Voor je het weet bespreken we de mogelijkheden bij jou op kantoor in Winschoten of omgeving: 088-1155649

Communicatie vraagstukken

Je kunt communicatievraagstukken rustig bij ons op tafel leggen. Wij hebben een team van enthousiaste designers, marketeers en schrijvers. Allemaal belangrijke disciplines om een communicatievraagstuk doeltreffend op te pakken. Door deze expertises op 1 werkvloer te hebben is de uitkomst hoger dan wanneer het een optelsom zou zijn van experts bij verschillende bedrijven. Wij staan iedere ondernemer bij. Van ZZP tot multinational in Winschoten, grote of kleine opdracht, wij hebben altijd goede zin.

Creatieve concepten

Communicatiebureau Kommunikaasje heeft decennia ervaring met het bedenken van creatieve concepten en communicatie- oplossingen. Wij zetten deze ervaring graag voor je in Winschoten aan het werk. Je kunt bij ons rekenen op de best denkbare kwaliteit en zelfs nog iets meer. Wij zijn breed inzetbaar en vullen probleemloos marketingstrategieën in met creatieve concepten die verassen en effect sorteren. Originaliteit is daarbij geen doel, maar toch zeker wel een favoriet middel van ons.

Kaastijd

Wij kunnen je ook van dienst zijn met:

Winschoten

Wij houden kantoor in hartje Drachten, maar wij werken door heel Noord Nederland, dus waar je ook gevestigd bent, je kunt een beroep doen op ons communicatiebureau. Wij stappen met plezier in de auto of op de fiets om samen kaas te eten. Vrijblijvend natuurlijk. Laat de (kleine) afstand dus geen belemmering zijn, laat het gewenste resultaat jouw keuze bepalen.

Iets vieren met Kommunikaasje

Bij communicatiebureau Kommunikaasje werken we allemaal voor ons plezier. Vanuit dat perspectief kun je ook op ons vertrouwen. Want succes wordt behaald met enthousiasme, inzet en een stap harder lopen dan de rest. Plezier in het werk staat daar garant voor. Daarom zullen we ook stilstaan bij momenten dat er mijlpalen gehaald worden en vinden we het leuk om dat met een goed glas wijn en een lekker kaasplankje te vieren. Graag willen wij met je afspreken in Winschoten om te laten zien dat wij al kaas gegeten hebben van succes.

3 marketingtips voor het MKB op sociale media

– Communicatiebureau in Winschoten – Bellen of mailen Femke is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:30.Bel vrijblijvend: 088-1155649 Communicatieadvies en uitvoering in Winschoten Kommunikaasje is een full-service communicatiebureau. Wij maken een einde aan de zoektocht van ondernemers naar specialisten in verschillende disciplines. Bij ons vind je deze specialisten onder 1 dak. Wij staan…
Verder lezen

3 communicatieve vaardigheden waarover ALLE managers dienen te beschikken

– Communicatiebureau in Winschoten – Bellen of mailen Femke is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:30.Bel vrijblijvend: 088-1155649 Communicatieadvies en uitvoering in Winschoten Kommunikaasje is een full-service communicatiebureau. Wij maken een einde aan de zoektocht van ondernemers naar specialisten in verschillende disciplines. Bij ons vind je deze specialisten onder 1 dak. Wij staan…
Verder lezen