header-kommunikaasje-sub

Marketing

Maken jullie marketing ingewikkeld?

Marketingbureau Kommunikaasje is een marketingbureau met een heldere visie en een allergie voor interessantdoenerij. Onze stellige overtuiging is dat marketing bestaat uit het vertellen van een authentiek verhaal, op een opvallende manier, op de juiste locatie, op het juiste moment en met een effectieve communicatiemix.

Van analyse tot marketingstrategie

Marketingbureau Kommunikaasje begint standaard met een kritische analyse. Eerst gebruiken we jouw kennis om goed te begrijpen waar jouw bedrijf voor staat en welke problemen jouw product of dienst oplost. Daarna gaan we op zoek naar antwoorden op de vragen: Wat is de boodschap en wie is de doelgroep? Waar zit de doelgroep en hoe kunnen we deze het beste benaderen? Wat vindt jouw doelgroep belangrijk? Vervolgens bepalen we in overleg met jou een doel en stippelen we een route uit om dat doel te bereiken. Op basis van argumenten, kennis, ervaring en indien nodig een gedegen onderzoek, ontwikkelen wij, als marketingbureau, een passende strategie. Elke opdracht die wij krijgen is voor ons maatwerk. Er is geen blauwdruk die op meerdere organisaties past.

Van advies naar uitvoering

Kan jouw communicatieafdeling nu zelf uit de voeten met het marketingadvies? Dan handigen wij het marketingplan over aan jou. Uiteraard staan we je nog steeds bij met advies. Wil je dat wij je ook helpen met de uitvoering? Geen probleem. Wij zijn een full-service (online) marketingbureau. Daarom helpen we je ook met de praktische uitvoering van ons plan. Wij bouwen een nieuwe website, ons tekstbureau schrijft nieuwe teksten of slogans of regelen het drukwerk voor je. En als we iets niet zelf kunnen, zoals live videostreaming van je evenement, dan vragen wij een offerte aan bij een expert uit ons netwerk. Zo helpt marketingbureau Kommunikaasje jou van je eerste vraag tot de complete uitvoering.

Sta jij voor jouw product of dienst? Dan staan wij naast jou!

Schakel ons in voor o.a. de volgende soorten marketing

  • Direct marketing
  • Guerilla marketing
  • Affiliate marketing
  • Sales promotie
  • Etno marketing
  • E-mail marketing
  • Sociale marketing
  • Database marketing
  • Internationale marketing
  • Retail marketing

Tijd voor Kommunikaasje? Laten we afspreken!

088-1155649

Bel ons gerust. We luisteren graag!

Contact

3 communicatieve vaardigheden waarover ALLE managers dienen te beschikken

Of je nu net benoemd bent tot manager of dat je simpelweg naar manieren zoekt om je leiderschapskwaliteiten ...
Verder lezen