- Marketingbureau regio Leeuwarden -

Communicaatieexpert

Bellen of mailen

Femke is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:30.
Bel vrijblijvend: 088-1155649

Marketingadvies in Leeuwarden

Originele en pakkende acties bedenken is een geweldig onderdeel van marketing. Maar het leukste is toch wel een bedrijf versterken door voort te borduren op het profiel of een geheel nieuw bedrijfsprofiel te creëren. Marketing moet een organisatie in haar kracht zetten. Om in die lijn te adviseren en handelen is het voor ons van belang om een goed idee te krijgen van jouw organisatie in Leeuwarden.

Onze marketingervaringen van de afgelopen jaren bij de leukste klanten en de meest uiteenlopende situatie zijn voor ons waardevolle bagage die ons bij iedere nieuwe case helpen om snel tot de kern te komen en een werkende strategie te ontwikkelen. Door onze A tot Z ervaring kun je een beroep op ons doen als je een sparringspartner zoekt, je jouw marketingafdeling (tijdelijk) wilt ondersteunen of wanneer je de gehele marketing wilt uitbesteden. Wij staan voor je klaar, van advies tot gedegen onderzoek en research.

Praktisch blijven

Ons team bestaat uit professionals die allen een (studie)achtergrond hebben in marketing en/of communicatie. Daarom is de theoretische ondergrond waarop een marketingadvies gebouwd wordt solide. Maar tussen theorie en praktijk zit een kloof. Door continu op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, cases met ons netwerk te bespreken en de handen zelf ook praktisch uit de mouwen te steken is die kloof voor ons geen kloof meer. Theorie vertalen naar de praktijk is dagelijkse kost voor ons en een waar genoegen als we daar de resultaten van zien. Voor elke klant bijten wij ons vast in de branche en speuren we met een loep naar mogelijkheden en kansen om het brein van jouw doelgroep te penetreren, of je je nou richt op Leeuwarden alleen of (inter)nationaal.

Wij hadden de eer om onder andere samen te werken met

Van A tot Z , lekker makkelijk

Kommunikaasje maakt het je makkelijk. Je kunt bij ons terecht voor marketing van A tot Z. Naast strategisch marketingadvies hebben we ook intern de expertise voor communicatie, reclame, PR en de ontwikkeling van middelen. Met onze eigen tekstschrijvers en ontwerpers geven we graag de theoretische marketingfase een gezicht. Van mooie websites die goed staan in de zoekmachines tot huisstijl en advertenties. Alles onder 1 dak voor jouw onderneming in Leeuwarden.

Rendement staat centraal

Bij alles dat wij doen, denken we aan het rendement. Van koffiezetten tot plannen schrijven. Wij zijn er om je organisatie verder te helpen, om elke euro die jij in marketing investeert een veelvoud aan rendement te geven. Daarom tikken wij niet eindeloos plannen en rapporten als dat niet echt noodzakelijk is. Growth hacking is meer onze insteek. Snel ontdekken waar de kansen liggen en van daaruit verder werken. Dat doen wij voor B2b en B2c.

Persoonlijk marketingbureau

Met een veelzijdig tiental van vakidioten hebben wij de omvang om alles onder 1 dak te doen. Maar de persoonlijke benadering blijft. Elke klant krijgt een vast aanspreekpunt die dag en (indien nodig) nacht klaarstaat. Wij zien jou als reisgezelschap. We brengen immers samen jouw bedrijf verder. Wil je deze werkwijze meemaken? Klim in de telefoon en voor je het weet bespreken we de mogelijkheden en hap je in een blokje kaas op jouw locatie in Leeuwarden: Bel nu 088-1155649.

Kaastijd

Wij kunnen je ook van dienst zijn met:

Leeuwarden

Wij houden kantoor in hartje Drachten, maar wij werken door heel Noord Nederland, dus ook jij kunt een beroep doen op ons marketingbureau. Wij stappen met plezier in de auto of op de fiets om samen kaas te eten. Vrijblijvend natuurlijk. Laat de kleine afstand dus geen belemmering zijn, laat het gewenste resultaat jouw keuze bepalen.

Iets te vieren

Bij marketingbureau Kommunikaasje werken we allemaal voor ons plezier. Vanuit dat perspectief kun je ook vertrouwen op ons. Want succes wordt behaald met enthousiasme, inzet en een stap harder lopen dan de rest. Plezier in het werk staat daar garant voor. Daarom zullen we ook stilstaan bij momenten dat er mijlpalen gehaald worden en vinden we het leuk om met een goed glas wijn en een lekker kaasplankje te vieren. Graag willen wij met je afspreken in Leeuwarden om te laten zien dat wij al kaas gegeten hebben van succes.

buzz-marketing-blog

5 Reclame modewoorden die klanten niet willen horen

In 2018 zijn klanten slim, goed geïnformeerd en ziek van bepaalde woorden en frasen die al meer dan 100 jaar worden uitgemolken in de reclamewereld. ...
Verder lezen

3 marketingtips voor het MKB op sociale media

3 marketingtips voor het MKB op sociale media Op sociale media blijft de wijze waarop mensen communiceren veranderen. Statistieken en analyses over hoe sociale media ...
Verder lezen
sales-promotion

5 Stappen om alles uit verkooppromotie te halen

Of het nu een coupon is, een weggeefactie, een winkel-brede uitverkoop of een spannende nieuwe wedstrijd, verkooppromotie biedt een van de oudste en meest effectieve ...
Verder lezen

3 communicatieve vaardigheden waarover ALLE managers dienen te beschikken

Of je nu net benoemd bent tot manager of dat je simpelweg naar manieren zoekt om je leiderschapskwaliteiten te verbeteren, de meeste bronnen zullen je ...
Verder lezen