- Online marketing en SEO voor organisaties in Emmen -

Communicaatieexpert

Bellen of mailen

Femke is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:30.
Bel vrijblijvend: 088-1155649

Zoekmachine optimalisatie voor bedrijven in Emmen

Je wilt meer resultaat uit je website halen? Je bent gevestigd in Emmen of omgeving? Je wilt de beste kwaliteit voor een lage prijs? Je wilt Online marketingbureau Kommunikaasje.

Wij kennen alle strategie├źn die nodig zijn om jouw website beter vindbaar te maken voor jouw doelgroep. En als de doelgroep jouw website beter vindt, dan zorgen we er ook voor dat een groter deel daadwerkelijk overgaat tot een actie zoals contact opnemen of iets bestellen.

Online marketing begon eind jaren '90 nog heel eenvoudig. Maar het is steeds complexer geworden. Wat toen werkte werkt soms nog steeds wel een beetje maar is vaak tegen de richtlijnen van Google en werkt dus maar kortstondig. Om nu te scoren met een website moet er uit een ander vaatje getapt worden. Er is meer expertise vereist om langdurig de concurrentie achter je te laten.

Wij hebben dus twee speerpunten als het op jouw website aankomt.
1. Meer relevante bezoekers (Traffic)
2. Meer resultaat van de bezoekers (Conversie)

Wij hadden de eer om onder andere samen te werken met

Zoekmachine optimalisatie

Een website zonder bezoekers is waardeloos. Daarom pakken we dat eerst aan. Daarvoor gebruiken wij zoekmachine marketing (SEO). Door onze online marketeers wordt jouw website zo geoptimaliseerd dat deze hoger in Google komt. De werkzaamheden bestaan uit, zoekwoordanalyse, technische- en tekstoptimalisatie, sitestructuur, linkbuilding, etc. Of je nou in de lokale zoekresultaten van Emmen hoger wilt komen of nationaal, wij weten hoe!

Conversie optimalisatie

Wanneer wij een structurele verhoging van het aantal bezoekers hebben gerealiseerd is het tijd om te zorgen dat deze bezoekers overgaan tot actie. Een bezoeker wordt voor jou immers pas interessant als deze iets koopt of contact opneemt voor meer informatie over een dienst of product. Wij gaan daarom werken aan de vormgeving en de structuur van jouw website op basis van bezoekersstatistieken. Je zult zien dat wij jouw onderneming in Emmen verder helpen!

Gratis SEO Scan

Als je twijfelt of jouw website nog voldoet en wel het maximale potentieel benut, dan bieden wij jou de mogelijkheid om die vraag gratis door ons te laten beantwoorden. Wij scannen met plezier jouw website om te kijken hoe het met de optimalisatie gesteld is. In de gratis scan kijken we onder andere naar de optimalisatie van de tekst en de website structuur. Je ontvangt binnen 24 uur de gratis seo scan per mail. Probeer het gerust! Bel: 088-1155649. Het verplicht je tot niets!

Kaastijd

Wij kunnen je ook van dienst zijn met:

Emmen

Wij houden kantoor in hartje Drachten, maar wij werken door heel Noord Nederland. Je kunt overal in het Noorden een beroep doen op ons online marketing afdeling. Wij stappen met plezier in de auto om samen kaas te eten. Vrijblijvend natuurlijk. Laat de (kleine) afstand dus geen belemmering zijn, laat het gewenste resultaat jouw keuze bepalen.

Iets vieren met Kommunikaasje

Bij Kommunikaasje werken we allemaal voor ons plezier. Vanuit dat perspectief kun je ook op ons vertrouwen. Want succes wordt behaald met enthousiasme, inzet en een stap harder lopen dan de rest. Plezier in het werk staat daar garant voor. Daarom zullen we ook stilstaan bij momenten dat er mijlpalen gehaald worden en vinden we het leuk om dat met een goed glas wijn en een lekker kaasplankje te vieren. Graag willen wij met jou afspreken in Emmen om te laten zien dat wij al kaas gegeten hebben van succes.