- Online marketing en SEO voor organisaties in Heerenveen -

Communicaatieexpert

Bellen of mailen

Femke is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:30.
Bel vrijblijvend: 088-1155649

Zoekmachine optimalisatie voor bedrijven in Heerenveen

Je vraagt je af of jouw website wel maximaal rendeert? Je bent ondernemer in Heerenveen of omgeving? Je wilt niet de hoofdprijs betalen maar wel de beste kwaliteit? Dan wil jij absoluut eens met de online marketeers van Kommunikaasje spreken!

Sommige van onze marketeers optimaliseren al meer dan tien jaar websites voor uiteenlopende ondernemingen. Ons team is gepokt en gemazeld op het gebied van websiteoptimalisatie en kan jou de online wereld laten veroveren. Wij zorgen ervoor dat jouw doelgroep sneller op je website komt door jouw website hoger in Google te laten komen en daarnaast zorgen we er ook voor dat jouw doelgroep daadwerkelijk bij jou een product of dienst afneemt.

In het begin was online marketing nog tamelijk eenvoudig. Veel mensen die wij tegenkomen denken dat dat nog steeds zo is. Dat is ten dele waar. Mits je besluit de richtlijnen van Google te negeren (wat grote risico's met zich meebrengt) en slechts kortstondig effect heeft. Wij pakken het duurzaam aan. Ons doel is om jouw website voor lange tijd bovenaan in Google te krijgen zonder de kans te lopen dat deze door slechte technieken opeens door Google uit de top 10 wordt gezet.

Wij hadden de eer om onder andere samen te werken met

Zoekmachine optimalisatie

Een website zonder bezoekers is als een winkel zonder klanten. Al ziet het er nog zo goed uit, er wordt geen cent mee verdiend. Daarom is het bereiken van jouw doelgroep ons eerste speerpunt. Om meer bezoekers te realiseren optimaliseren wij jouw website en gaan we linkbuilden. Dat zal ervoor zorgen dat jouw website naar verloop van tijd hoger in Google komt. Of jij je nou richt op de lokale markt in Heerenveen of op heel Nederland, wij helpen jou om toppositie te bereiken.

Conversie optimalisatie

Als de bezoekers op jouw website komen, dan is dat pas het halve werk. Want 'kijken kijken niet kopen' heb jij niets aan. De bezoekers moeten overgaan tot actie, ze moeten iets van jou willen. Door slim met tekst, kleur en structuur van een website te werken kan het gedrag van bezoekers beïnvloed worden. Wij gaan daarom werken aan de vormgeving en structuur van jouw website op basis van statistieken. Je zult zien dat wij jouw onderneming in Heerenveen verder helpen!

Gratis SEO Scan

Als jij twijfelt of jouw website nog voldoet en wel het maximale potentieel benut, dan bieden wij jou de mogelijkheid om die vraag gratis door ons te laten beantwoorden. Wij scannen met plezier jouw website om te kijken hoe het met de optimalisatie gesteld is. In de gratis scan kijken we onder andere naar de optimalisatie van de tekst en de website structuur. Je ontvangt binnen 24 uur de gratis seo scan per mail. Probeer het gerust! Bel: 088-1155649. Het verplicht je tot niets!

Kaastijd

Wij kunnen je ook van dienst zijn met:

Heerenveen

Wij houden kantoor in hartje Drachten, maar wij werken door heel Noord Nederland, dus ook jij kunt een beroep doen op onze online marketing afdeling. Wij stappen met plezier in de auto om samen kaas te eten. Vrijblijvend natuurlijk. Laat het gewenste resultaat jouw keuze bepalen.

Iets vieren met Kommunikaasje

Bij Kommunikaasje werken we allemaal voor ons plezier. Vanuit dat perspectief kun jij ook op ons vertrouwen. Want succes wordt behaald met enthousiasme, inzet en een stap harder lopen dan de rest. Plezier in het werk staat daar garant voor. Daarom zullen we ook stilstaan bij momenten dat er mijlpalen gehaald worden en vinden we het leuk om dat met een goed glas wijn en een lekker kaasplankje te vieren. Graag willen wij met jou afspreken in Heerenveen om te laten zien dat wij al kaas gegeten hebben van succes.