Reclamebureau voor organisaties in Groningen

Communicaatieexpert

Bellen of mailen

Femke is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:30.
Bel vrijblijvend: 088-1155649

Uw reclamebureau in Groningen

Een tekstschrijver, grafisch vormgever en marketingexpert zijn onmisbaar als het aankomt op een sterke reclamecampagne. Het kan even duren voordat je de beste deskundigen uit Groningen hebt verzameld. Wil je graag snel starten? Schakel dan de medewerkers van ons reclamebureau in. Zij zijn compleet op de hoogte van de technieken achter alle reclame en de bijbehorende vormgeving. Of je nu zoekt naar vormgeving voor folder en advertenties, volledige campagnes of zelf een unieke huisstijl voor jouw bedrijf: je schiet altijd raak met onze boodschap!

Een sterke campagne

Je hebt vast al gezien dat vooral grote bedrijven in onder andere Groningen on- en offline vaak opvallen door humoristische teksten en herkenbare vormgeving. Wees gerust, deze herkenning is niet exclusief voor grote bedrijven in Groningen. De tekstschrijvers, vormgevers en marketingdeskundigen van ons reclamebureau pakken graag de uitdaging aan om voor jou hetzelfde resultaat te boeken. Zij werken samen als een hecht team. Maar tijdens de opdracht ben jij de belangrijkste factor voor de kaaskoppen van ons reclamebureau; elk advies en elke uitvoering is gebaseerd op jouw kennis, wensen en eisen. Dat een goede samenwerking zijn vruchten afwerpt, zie je terug in de resultaten van jouw campagne.

Wij hebben de eer om onder andere samen te werken met

Eigen stijl

Een compleet eigen huisstijl is onmisbaar; hiermee zet je jouw bedrijf in Groningen op de kaart en zo blijf je herkenbaar voor je doelgroep. Een huisstijl bestaat bijvoorbeeld uit een logo, briefpapier, de vormgeving van je website, flyers, advertenties, brochures en zelfs het uiterlijk van de verpakking van je producten vallen onder deze noemer. Wij bespreken en ontwerpen elk detail, van kleurgebruik tot lettertype. De tekstschrijvers en vormgevers van ons reclamebureau gaan samen met jou aan de slag om de genoemde onderdelen te voorzien van teksten met de juiste tone of voice en uitstraling. Je huisstijl komt ook terug in advertentiecampagnes. Het is het visuele fundament van een organisatie. Daarom kunnen wij de waarde van een goede huisstijl voor je bedrijf niet genoeg benadrukken.

Reclamecampagne met effect

Heeft jouw bedrijf in Groningen al een unieke huisstijl, maar zou je graag hulp willen van ons reclamebureau bij het opzetten van een campagne? Onze kaaskoppen adviseren je graag met de strategie en uitvoering. Dankzij de ongeremde creativiteit denken zij niet in moeilijkheden, maar in mogelijkheden. In dit proces ben je zelf de belangrijkste factor voor ons reclamebureau. Als startpunt geef je aan welke doelgroep je in Groningen en de rest van Nederland wilt bereiken, deel je jouw kennis over jouw producten en diensten en beslis je welke middelen wij hiervoor gaan gebruiken. Wij omzeilen droge opsommingen van cijfers en feitelijke informatie en zetten deze om in krachtige designs met heldere en vlotte taal. Heb je al een sterk concept voor bijvoorbeeld een lokale campagne in Groningen? Wij beginnen net zo lief direct met de uitvoering.

Nieuwe media

Lekker tijdloos, zo’n kaasplankje met een goed glas wijn. In tegenstelling tot het consumptiegedrag, gaan de medewerkers van ons reclamebureau graag met de tijd mee. Advertenties vind je tegenwoordig niet meer alleen in kranten in Groningen of in de vorm van fysieke brochures en flyers. De komst van nieuwe media biedt ook veelbelovende opties om online te adverteren. Blijf niet achter op je concurrenten in Groningen en maak gebruik van de kennis van ons reclamebureau. Zo helpen wij u graag met het opstarten en uitwerken van bijvoorbeeld online advertenties, Facebookcampagnes, AdWords, bannering en online magazines. Hierbij houden wij ook rekening met de gebruiksvriendelijkheid, zodat je designs niet alleen goed zichtbaar zijn op laptops, maar ook op mobiele telefoons en tablets.

Kaastijd

Wij kunnen je ook van dienst zijn met:

Groningen

Ons kantoor is in hartje Drachten, maar wij werken door heel Noord-Nederland. Bel of mail ons reclamebureau dus vooral, want wij stappen met plezier in de auto of op de step om samen kaas te eten. Vrijblijvend natuurlijk. Laat de (kleine) afstand dus geen belemmering zijn. Uiteindelijk telt alleen het resultaat.

Iets vieren met Kommunikaasje

Bij reclamebureau Kommunikaasje werken we allemaal voor ons plezier. Vanuit dat perspectief kan je ook op ons vertrouwen. Want succes wordt behaald met enthousiasme, inzet en een stap harder lopen dan de rest. Plezier in het werk staat daar garant voor. Daarom zullen we ook stilstaan bij momenten dat er mijlpalen gehaald worden en vinden we het leuk om dat met een goed glas wijn en een lekker kaasplankje te vieren. Graag willen wij met jou afspreken in Groningen om te laten zien dat wij al kaas gegeten hebben van succes.