(Online) marketing voor tandartsen

Communicaatieexpert

Bellen of mailen

Femke is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:30.
Bel vrijblijvend: 088-1155649

Online marketing voor tandartsen

Ben je tandarts, mondhygiënist of orthodontist? Dan weet je net als wij dat de concurrentie de laatste jaren enorm gegroeid is. Wij hebben dit zelf ondervonden met meerdere tandartspraktijken uit onze klantenportefeuille. Gelukkig hebben wij veel ervaring in deze branche en weten wij uit de praktijk wat wel en niet goed werkt om de doelgroep te bereiken.

Potentiële klanten zijn er altijd en overal. Is het niet omdat ze van tandartspraktijk willen veranderen omdat ze ontevreden zijn, dan komt het wel door een verhuizing of sluiting van een praktijk. Op het moment dat je potentiële clientèle zoekt naar een nieuwe tandarts, dan moet jouw tandartsenpraktijk natuurlijk:

  1. Goed vindbaar zijn op verschillende kanalen
  2. Positief naar voren komen
  3. Conversiegericht zijn
  4. Goed weergegeven worden op verschillende platformen (mobiel, laptop, tablet, iPhone, etc)

Door onze (online) marketing voor tandartsen, mondhygiënisten en orthodontisten weet je zeker dat je marketing in goede handen is.

Wij gebruiken voor het maximaliseren van het bereik en conversie de volgende methoden:

Website optimalisatie
E-mail marketing
AdWords
Social media marketing

Reviewbeheer
Conversie-optimalisatie
Webcare
En meer...

Waarom (internet) marketing voor tandartsen?

  • Meer inzicht in jouw doelgroep
  • Uitstekende online vindbaarheid
  • Converterende advertenties
  • Beheer online reacties van cliënten
  • Vestig jouw naam als autoriteit
  • Een drukkere tandartspraktijk

Full-service marketing van concept tot uitvoering

Je bent druk. Je steekt jouw kennis en vaardigheden in een sterker gebit voor jouw cliënten. Onze specialiteit ligt bij het ontzien van onze klanten. Daarom hoef je niet langer zelf naar de websitebouwer, drukkerij of lokale pers. Wij gaan voor je adverteren, nieuwe campagnes bedenken, Facebook onderhouden en dragen zorg voor alle contacten. Kommunikaasje is full-service en neemt jouw tandartsenpraktijk graag alles uit handen. Nou ja, behalve de tandzorg dan, want daarover doen wij onze mond niet open.

Onze ervaring met tandartsen

Wij hebben onder andere intensief samengewerkt met een tandartspraktijk in de Randstad die gespecialiseerd was in gebitsherstel. Van implantaten tot facings. Door SEO-advies te geven en intensief te linkbuilden hebben wij onze klant op veel locaties en belangrijke termen in de top 3 van zoekmachines gekregen. Sindsdien groeide het aantal klanten in de praktijk sterk. Slimme inzet van Facebookadvertenties bleek trouwens erg goed te werken. Het duurde even voor we de ideale en rendabele mix hadden. Deze ervaring en meer zetten wij ook graag in voor jouw praktijk.

Kaastijd
Gebit-tandarts-marketing

Drachten

Wij boren weleens een gaatje in ons kantoor in Drachten, maar werken in heel Nederland. Vraag ons daarom gerust om advies of bij de uitvoering van je (online) marketing. Wij stappen met plezier in de auto om samen kaas te eten. Zonder gaten, dat dan weer wel. En geheel vrijblijvend natuurlijk. Laat de afstand dus geen belemmering zijn, maar ga voor resultaat met Kommunikaasje.