Tekstbureau voor organisaties in Harlingen

Communicaatieexpert

Bellen of mailen

Femke is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:30.
Bel vrijblijvend: 088-1155649

Uw tekstschrijver in Harlingen

Tekst en strategie gaan hand in hand bij een effectieve campagne voor jouw bedrijf in Harlingen. De taalpuristen van ons tekstbureau beschikken over de juiste kennis om jouw doelgroep op een creatieve manier te bereiken en overtuigen. Of het nou gaat om slogans en pay-offs, recensies of informatieve artikelen, ons tekstbureau voorziet jouw website of platform van een smaakvolle tekst zonder clichés.

Contentmanagement en marketingstrategie

Social media, webteksten, nieuwsbrieven, blogs, folders: tekst kent veel verschillende vormen. Deze vragen allemaal om een verschillende aanpak. Via ons tekstbureau zorgen wij dat al deze teksten naadloos aansluiten op de vormgeving en één geheel vormen, zowel online als offline. Heb je nog geen eigen huisstijl voor je bedrijf in Harlingen? Dan gaan we samen op zoek naar de juiste combinatie van woorden en sfeer. Hierna maken wij samen een sterk marketingplan om jouw doelgroep te bereiken. Wij verzekeren dat jouw bedrijf in Harlingen niet onopgemerkt blijft!

Wij hebben de eer om onder andere samen te werken met

Commerciële teksten

Hoe val je op tussen de andere advertenties in huis-aan-huisbladen in de regio van Harlingen? Met de juiste slogan en verhalende advertorial is jouw boodschap beter zichtbaar dan je concurrent. De taalkunstenaars van ons tekstbureau helpen je binnen korte tijd aan pakkende slogans, pay-offs en zinnige advertentieteksten die werken. Wij schrijven niet om een regel te vullen, maar begrijpen dat bij copywriting elke letter telt. Dankzij onze kennis op het gebied van PR en marketing worden deze teksten ook echt gelezen én onthouden door je doelgroep in Harlingen of daarbuiten.

Online vindbaarheid

Heb je er wel eens aan gedacht om jouw klantenkring en zakelijke relaties in Harlingen op de hoogte te houden van het laatste nieuws? Of je website aan te vullen met informatieve blogs, zodat je klanten terug blijven komen voor meer tips? En hoe zit het eigenlijk met de productteksten van je webshop? Het tekstbureau van Kommunikaasje blinkt uit in inspireren en produceren met aansprekende teksten voor de digitale wereld. Alle teksten van ons tekstbureau zijn uiteraard SEO-geoptimaliseerd, zodat je goed gevonden wordt door je doelgroep in Harlingen en de rest van Nederland.

Facebook, Twitter en Instagram

Naast SEO-teksten draagt optimale inzet van social media bij aan een goede online vindbaarheid. Facebook, Twitter, Instagram bieden niet alleen een uitstekende mogelijk voor snelle interactie met jouw doelgroep in Harlingen of de rest van Nederland, maar zelfs wereldwijd. Beantwoord snel alle vragen en kom betrouwbaar over met positieve klantreviews. Bij ons tekstbureau maken wij gebruik van de social mediaverslaving van onze schrijvers voor het onderhoud van al je social media. Zij Facebooken, Twitteren en Instagrammen erop los, zodat je in Harlingen positief op de kaart staat.

Kaastijd

Harlingen

Ons tekstbureau is in Drachten, maar onze collega's wonen en werken ook vanuit Friesland, Groningen en Drenthe. Daarom stappen wij met plezier in de auto of op de e-bike om samen kaas te eten bij jou in Harlingen. Vrijblijvend natuurlijk. Laat de kleine afstand dus geen belemmering zijn, want alleen het resultaat geldt.

Iets vieren met Kommunikaasje

Bij tekstbureau Kommunikaasje werken we allemaal omdat wij het leuk vinden. Dat biedt extra vertrouwen. Want succes wordt behaald met enthousiasme, inzet en een stap harder lopen dan de rest. Plezier in het werk staat daar garant voor. Daarom staan wij ook stil bij mijlpalen en vinden we het leuk om dat met een goed glas wijn (of een Spa Blauw voor de bestuurder) en een lekker kaasplankje te vieren. We spreken graag met je af in Harlingen om te laten zien dat wij wel kaas hebben gegeten van succes.