Tekstbureau voor organisaties in Meppel

Communicaatieexpert

Bellen of mailen

Femke is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:30.
Bel vrijblijvend: 088-1155649

Uw tekstschrijver in Meppel

Een goede tekst en strategie zijn belangrijke onderdelen voor jouw effectieve campagne voor je bedrijf in Meppel. De schrijvers van ons tekstbureau streven naar originele en aansprekende teksten, zodat zij een blijvende indruk achterlaten bij je doelgroep in Meppel. Wij geven advies over jouw doelgroep, de sterke punten van jouw onderneming en weten dit te vertalen tot sprankelende webteksten, overtuigende productteksten of een makkelijk te onthouden uitleg in een folder. Ook voor pakkende slogans, eerlijke recensies en artikelen met een stevige informatieve inhoud stropen de taalpuristen van ons tekstbureau de mouwen graag op.

Sterk in inhoud en strategie

Dat teksten veel verschillende vormen kennen, weten wij maar al te goed. Tegenwoordig is er in Meppel niet alleen behoefte aan offline teksten, zoals teksten voor brochures en jaarverslagen, maar ook online teksten zoals mailings, webteksten en anchorteksten. Ons tekstbureau zorgt dat de inhoud voor al je social media, websites, nieuwsbrieven, blogs en folders op elkaar aansluiten. Heb je nog geen duidelijke huisstijl, of komt de gewenste tone of voice nog niet helemaal uit de verf? De medewerkers van ons tekstbureau starten samen met jou deze zoektocht en geven gericht advies dat aansluit bij jouw merk en doelgroep. In combinatie met een sterk marketingplan krijgt je bedrijf in Meppel zeker aandacht van de gewenste doelgroep. Vanuit de juiste aandacht is het maar een kleine stap naar de verkoop van je product of service.

Wij hadden de eer om onder andere samen te werken met

Elk woord telt

Een goedlopende advertentietekst verzinnen inclusief een pakkende slogan kan een uitdaging zijn. En dat is precies waar de taalkunstenaars van onze tekstbureau warm voor lopen. Zij schrijven bijvoorbeeld een vlotte advertentie of advertorial voor de plaatselijke media van Meppel. Wij beseffen dat woorden niet slechts dienen om een regel te vullen, maar dat elk woord relevant is voor de inhoud. Jouw advertentieteksten, pay-offs en slogans blijven dankzij deze kaaskoppen hangen bij jouw doelgroep in Meppel.

Online vindbaarheid

Een sterkte tekst op jouw bedrijfspagina is niet voldoende voor goede online vindbaarheid. Houd je website levend door regelmatig nieuwe informatieve blogs te plaatsen. Zakelijke relaties en je klantenkring in Meppel houd je op de hoogte van nieuwtjes door middel van een nieuwsbrief. Heb je een webshop? Vergeet dan ook niet de lezer voldoende te informeren over het product zelf. Kommunikaasje blinkt uit in inspireren en snel produceren van allerlei teksten. Webteksten van ons tekstbureau zijn altijd SEO-geoptimaliseerd.

Facebook, Twitter en Instagram

Heb je weleens nagedacht wat social media kan betekenen voor jouw bedrijf in Meppel? Online platformen als Facebook, Twitter en Instagram bieden de mogelijkheid om snel contact te leggen met jouw doelgroep in Meppel of Nederland. Zelfs wereldwijd een klantenkring opbouwen is hierdoor eenvoudiger. Kost het te veel tijd om deze kanalen dagelijks te voorzien van content? De schrijvers van ons tekstbureau kampen met een socialverslaving. Zij nemen je Twitter, Facebook en Instagram dus met plezier van je over en gaan de interactie aan met jouw doelgroep.

Kaastijd

Wij zijn jou ook graag van dienst met:

Meppel

Ons kantoor kijkt uit op de artiestenuitgang van de schouwburg in Drachten, maar wij werken door heel Noord-Nederland. Daarom kunnen wij ook jou van dienst zijn met ons tekstbureau. Wij stappen met plezier in de auto of op de Segway om samen kaas te eten. Vrijblijvend natuurlijk. De afstand is voor ons geen probleem. De belangrijkste vraag is: mogen wij jouw partner zijn om samen het gewenste resultaat te behalen?

Iets vieren met Kommunikaasje

Bij tekstbureau Kommunikaasje werken we allemaal voor ons plezier. Vanuit dat perspectief kan je ook op ons vertrouwen. Want succes wordt behaald met enthousiasme, inzet en een stap harder lopen dan de rest. Plezier in het werk staat daar garant voor. Daarom zullen we ook stilstaan bij momenten dat er mijlpalen gehaald worden en vinden we het leuk om dat met een goed glas wijn (of een cola voor onze BOB) en een lekker kaasplankje te vieren. Graag willen wij met jou afspreken in Meppel om te laten zien dat wij al kaas gegeten hebben van succes.