- Webdesign voor organisaties in Appingedam -

Communicaatieexpert

Bellen of mailen

Femke is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:30.
Bel vrijblijvend: 088-1155649

Webdesign voor ondernemers in Appingedam

Onderneem jij in Appingedam en wil je een mooie website laten maken? Dan kun je bij ons terecht. Wij zijn professionele webdesigners en vinden het geweldig als we internet iets mooier kunnen maken. Daarom maken we met plezier een mooie en effectieve website voor en met je. Met een webdesign die jouw organisatie recht doet!

Iedereen noemt zich tegenwoordig webdesigner, want het is geen beschermd beroep. Maar net zoals bijna iedereen kan schrijven, zijn er maar weinig echt goede tekstschrijvers. Zo is het ook met webdesign. Je wilt toch niet een standaard template die veel andere bedrijven ook als website hebben? Wij vinden in ieder geval dat elke ondernemer een website verdient waar een gedachte achter zit en die niet alleen mooi en uniek is vormgegeven, maar die ook nog hoog in de zoekmachines komt en jouw doelgroep aanspreekt. Webdesign is een vak… en als je vakmannen zoekt willen wij graag jouw webdesigners zijn!

Wij hebben meer dan duizend websites gemaakt en blijven continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Webdesign is een passie van ons, een passie die we graag inzetten voor iedereen ondernemer of organisatie in Appingedam.

Wij hadden de eer om onder andere samen te werken met

WordPress webdesign

Wij zijn de WordPress specialist uit de omgeving van Appingedam. WordPress is een CMS (systeem om een website mee te maken) dat erg solide in elkaar zit met eindeloos veel mogelijkheden en bovendien ook nog goed te begrijpen is voor mensen die er niet dagelijks mee werken. Hoewel veel WordPress designs er simpel uitzien maken wij voor elke klant een uniek ontwerp. Een ontwerp dat de doelgroep aanspreekt de identiteit van de organisatie versterkt. Zo halen wij voor jou alles eruit wat er online in zit.

Vindbaar in Appingedam

Een website is meer dan een online visitekaartje. Een goede website bereikt en converteert jouw doelgroep naar betalende klanten. Of je je nou richt op Appingedam of heel Nederland, als er gezocht wordt op jouw dienst of product, dan moet je snel gevonden worden. Wij hebben de expertise die nodig is om een website hoog in Google te krijgen. Wij kunnen jouw website online vindbaar maken waardoor het een effectieve klantenmachine wordt. Een goede website verdient zichzelf ruimschoots terug.

Van A tot Z

Zoals gezegd zijn wij de ideale partner voor iedereen in Appingedam die een website nodig heeft. Waar veel webdesignbureau zich beperken tot webdesign, kun je bij ons ook door professionele tekstschrijvers de pagina’s laten schrijven en een blog laten onderhouden. Desgewenst onderhouden wij ook je sociale mediakanalen om het bereik te vergroten. 1 contactpersoon, meerdere experts daarachter. Probeer het gerust! Voor je het weet bespreken we de mogelijkheden bij jou op kantoor: 088-1155649.

Kaastijd

Wij kunnen je ook van dienst zijn met:

Appingedam

Wij houden kantoor in hartje Drachten, maar wij werken door heel Noord Nederland, dus ook jij kunt gebruik maken van onze webdesigners. Wij stappen met plezier in de auto of op de fiets om samen kaas te eten. Vrijblijvend natuurlijk. Laat de kleine afstand dus geen belemmering zijn, laat het gewenste resultaat jouw keuze bepalen.

Iets vieren met Kommunikaasje

Bij de webdesigners van Kommunikaasje werken we allemaal voor ons plezier. Vanuit dat perspectief kun je ook op ons vertrouwen. Want succes wordt behaald met enthousiasme, inzet en een stap harder lopen dan de rest. Plezier in het werk staat daar garant voor. Daarom zullen we ook stilstaan bij momenten dat er mijlpalen gehaald worden en vinden we het leuk om dat met een goed glas wijn en een lekker kaasplankje te vieren. Graag willen wij met je afspreken in Appingedam om te laten zien dat wij al kaas gegeten hebben van succes.