- Webdesign voor ondernemingen in Haren -

Communicaatieexpert

Bellen of mailen

Femke is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:30.
Bel vrijblijvend: 088-1155649

Webdesign voor ondernemers in Haren

Wil jij een mooie website laten maken door een webdesignbureau uit de regio Haren? Dan zijn wij je graag van dienst. Internet mooier maken is waar wij plezier in hebben, daar zijn we webdesigners voor geworden. Wij gaan daarom ook graag en met plezier voor jou aan de slag om een mooie en effectieve website te ontwikkelen. Een website die het imago van jouw bedrijf goed reflecteert!

Het aantal zelfstandigen en kleine bureautjes dat zich webdesigner noemt is enorm. Maar goede webdesigners zijn er een stuk minder. Een goede website is medebepalend voor het succes van een onderneming. Het is immers één van de belangrijkste marketingkanalen. Dat vertrouw je je handige neefje toch niet toe? Je wilt toch niet met een matige website jouw bedrijf presenteren? Een website die gemaakt is met een template die de helft van je concurrentie ook heeft... Wij vinden dat elke ondernemer een website verdient waar over nagedacht is. Een website die er fantastisch uitziet, op verschillende platformen zoals laptop, tablet en smartphone ook goed weergegeven wordt en die bovendien bij de eerste zoekresultaten in Google staat.

Webdesign en zoekmachine optimalisatie is een vak, geen hobby. Het vraagt vakidioten met een relevante opleiding die weten wat werkt bij jouw doelgroep. Als je vakmannen zoekt willen wij graag jouw webdesigners zijn! Wij hebben meer dan duizend websites gemaakt en blijven continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Webdesign is een passie van ons, een passie die we graag inzetten voor iedere ondernemer of organisatie in Haren.

Wij hadden de eer om onder andere samen te werken met

WordPress webdesign

Wij zijn de WordPress specialist uit de omgeving van Haren. WordPress is een bewuste keuze om zoveel redenen. Het is een content management systeem dat z'n gelijke niet kent. Op het gebied van vormgeving en technische mogelijkheden zijn de enige beperkingen die in jouw en ons hoofd. Bovendien is het een gratis CMS en valt er eenvoudig mee te werken, ook voor mensen met weinig verstand van deze materie. Mogen wij internet maximaal voor jouw organisatie benutten?

Vindbaar in Haren

Een website is niet alleen een online visitekaartje. Het is zonde om een mooie website te laten maken en vervolgens te moeten constateren dat er geen bezoekers komen. Jouw website moet een klantenmachine zijn. Je doelgroep in Haren of, wanneer gewenst heel Nederland, moet jouw website eenvoudig vinden. Wij hebben de expertise die nodig is om een website hoog in Google te krijgen en bezoekers te converteren. Een goede website verdient zichzelf ruimschoots terug.

Van A tot Z

Als je een ideale partner zoek in Haren om een geweldige website voor een goede prijs te laten maken, dan staan wij voor je klaar. Veel webdesignbureaus beperken zich tot de vormgeving van een website. Bij ons kun je terecht voor het gehele pakket. Wij hebben namelijk naast de vormgevers ook online marketingspecialisten en tekstschrijvers in dienst. 1 contactpersoon, meerdere experts daarachter. Probeer het gerust! Voor je het weet bespreken we de mogelijkheden bij jou op kantoor: bel 088-1155649

Kaastijd

Wij kunnen je ook van dienst zijn met:

Haren

Wij houden kantoor in hartje Drachten, maar wij werken door heel Noord Nederland. Je kunt dus gerust een beroep doen op onze webdesigners. Wij stappen met plezier in de auto of op de fiets om samen kaas te eten. Vrijblijvend natuurlijk. Laat de (kleine) afstand dus geen belemmering zijn, laat het gewenste resultaat jouw keuze bepalen.

Iets vieren met Kommunikaasje

Bij de webdesigners van Kommunikaasje werken we allemaal voor ons plezier. Vanuit dat perspectief kun je ook op ons vertrouwen. Want succes wordt behaald met enthousiasme, inzet en een stap harder lopen dan de rest. Plezier in het werk staat daar garant voor. Daarom zullen we ook stilstaan bij momenten dat er mijlpalen gehaald worden en vinden we het leuk om dat met een goed glas wijn en een lekker kaasplankje te vieren. Graag willen wij met jou afspreken in Haren om te laten zien dat wij al kaas gegeten hebben van succes.