header-kommunikaasje-sub

Werkwijze

Lean en meaningful

Kommunikaasje heeft een heldere visie op de wijze waarop marketing- en communicatieadviseurs horen te werken.

Veel opdrachtgevers hebben intern al veel marketing- en communicatiekennis in huis. En op de gebieden waar ondersteuning gebruikt kan worden, kunnen ze de ervaring en kennis inkopen. Met andere woorden; ze weten de weg naar kwaliteit.

Onze bijdrage minimaliseren wij dan ook bewust. Wij dragen zoveel mogelijk bij op gebieden waar dat verzocht wordt. Maar elementen die naar onze overtuiging door de opdrachtgever zelf gedaan kan worden moet ook zoveel mogelijk door ze zelf gedaan worden. Vanzelfsprekend staan wij wel klaar met raad en eventueel daad.

Onze bijdrage is niet statisch. Wij kiezen voor een dynamische samenwerking op elk hiërarchisch niveau. Onze bijdrage is het ontwerpen van een proces aan de hand waarvan de inhoud ontwikkeld kan worden. Kommunikaasje zorgt voor structuur, inspiratie, implementatie en vernieuwende perspectieven.

Deze werkwijze leidt vaak tot een mengvorm van advisering en coaching van de betrokken medewerkers van onze opdrachtgevers. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij ook op interim basis ondersteuning bieden.

Kommunikaasje biedt fullservice communicatie en marketing aan. Dat betekent dat we van onmetelijk veel elementen in deze sector op de hoogte moeten zijn. Daarom doen wij bij specialistische vraagstukken als dat nodig is, een beroep op externe specialisten uit ons netwerk. Wij pakken op deze specialisten geen marge, want dat zou tegen ons lean en meaningful principe ingaan.

Tot slot willen wij benadrukken dat onze insteek is om te jouw organisatie verder te helpen. Hoewel dit als een open deur klinkt is dat helaas niet zo. Als wij het gevoel hebben dat we een opdrachtgever geen meerwaarde kunnen bieden, dan geven wij de opdracht netjes terug. Lean en meaningful zeiden we toch! Daar maken we ook voor onszelf geen uitzonderingen op.

Kommunikaasje is vrij en onafhankelijk van geest. Dat maakt ons de ideale partner om onze opdrachtgevers bij te staan. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Bel dan 088-1155649 of stuur ons een bericht je het contactformulier.

Tijd voor Kommunikaasje? Laten we afspreken!

088-1155649

Bel ons gerust. We luisteren graag!

Contact